ЗА НАС

★ Преди 25 години:

Компанията Савио е основана през 1995 г. с основна насока в в областта на специализирания софтуер. Много бързо, използвайки добре опита и знанията на създателите си, се развива в сектора на специализирания софтуер за професионална употреба.


★ Преди 8 години:

През 2013 год. създохме своя нов бранд Crystal Water, специализиран в продажбата, отдаването под наем и обслужването на системи за пречистване на вода за битова и промишлена употреба. За разрастването на бранда спомогна и съсредоточената работа на целия екип относно качеството на продуктите и услугите, които предлагаме и удовлетвореността на нашите клиенти.

СЕГА


Вярваме, че удовлетвореността на клиентите трябва да бъде най-големият ни приоритет, като гарантираме, че получавате най-доброто от нас. Поради тази причина имаме екип от обучени хора, готови да ви помогнат и да ви посъветват. Ние осъзнаваме, че когато решите да закупите или наемете система за пречистване на вода, ние трябва да можем да Ви предложим продукти и услуги, отговорящи на най-високите световни стандарти. Ето защо ние внимателно подбираме само висококачествени продукти от най-добрите производители. Обновяваме непрекъснато нашия сайт, като се стараем да Ви представим качествен снимков материал, повече и подробна информация за характеристиките и приложенията на продуктите. За нас е важно всеки един клиент да е на 100% удовлетворен от направения избор.Наехме и обучихме професионални техници, квалифицирани и способни да решават проблемите и да предлагат оригинални технически решения във всички фази на дейността-продажби, инсталации, техническа поддръжка и сервиз

За монтажа и поддръжката на системите използваме специализирани техници със знания и опит относно системите за пречистване на вода, инструктирани и обучени при нас. Всичко това ни позволява да се конкурираме, като Ви предлагаме пълен набор от оборудване, инсталации и продукти за решаване на всеки проблем.От самото създаване на бранда започна и сътрудничеството ни с Puricom Europe – една от най-големите производители и дистрибутори на системи и оборудване за пречистване на вода в Европа (www.puricom.eu). “Coway” е призната световна марка като етикет за висококачествени продукти и стойност. С опита си от над 20 години в разработката и производството на системи за питейна вода с обратна осмоза, филтрация, йонизатори и оборудване за пречистване на въздух, Coway Co. се нарежда в Топ 10 на най-добрите системи за пречистване на вода и въздух (www.coway.com) Ако имате проблем с качеството на водата или въздуха, обърнете се към нас–ние можем да Ви помогнем!